نشست خبری سومین کنفرانس بین المللی کارآفرینی برگزار شد.
1394-11-06
نشست خبری سومین کنفرانس بین المللی کارآفرینی برگزار شد.

اولین نشست خبری سومین کنفرانس بین المللی کار آفرینی با حضور اصحاب رسانه های معتبر از جمله خبرگزاری فارس ، ایسنا ، ایرنا ، باشگاه خبرنگاران جوان و با حضور رییس کنفرانس دکتر زالی ،  دبیر اجرایی کفرانس دکتر مبارکی ، دبیر علمی دکتر مرادی و روابط دکتر ضیاء دروز دوشنبه 21/دی/94 برگزار شد .

در این نشست مطبوعاتی دکتر زالی ضمن تشریح برنامه های این رویدادکارآفرینانه اظهار داشت :

کارآفرینی به عنوان یک استراتژی ملی توسعه ، هم در کشورهای پیشرفته و هم در کشورهای در حال توسعه مورد توجه دولتهاست که پتانسیل های کارآفرینی بالایی درایران وجود

دارد و با وجود ظرفیتهای موجود ، محیط کسب و کار حاکم برفضای اقتصادی و اجتماعی کشور چندان مطلوب نیست و برای رفع این نقیصه باید اقدامات جدی صورت پذیرد .

اولین کنفرانس بین المللی کارآفرینی در سال 1389 با رویکرد آموزش کارآفرینی برگزار شد و محور اصلی برگزاری دومین دوره این کنفرانس نیز بهبود محیط کسب و کار بود و با توجه به اینکه در شرایط جدید پسا تحریم به این نتیجه رسیدیم که حتی درصورت رفع تحریم ها، محیط کسب و کار کشور نیازمند بهبود است مجددا در سومین دوره کنفرانس به همین موضوع خواهیم پرداخت.

دکتر محمدعلی مرادی افزود: این دوره از کنفرانس بین المللی کارآفرینی در محورهای اصلی تامین مالی کارآفرینانه، مقررات و حقوق مالکیت، سیاست ها و برنامه های دولت، دولت کارآفرین، زیرساختهای فیزیکی، تجاری و خدماتی، هنجارهای فرهنگی و اجتماعی، باز بودن و پویایی بازار، آموزش کارآفرینی، انتقال تحقیق و توسعه، نوآوری و کارآفرینی، کارآفرینی و توسعه منطقه ای، توسعه کارآفرینی در دوران پسا تحریم، ایجاد و رشد کسب و کارهای جدید، کارآفرینی دانش بنیان و همچنین بهره برداری از فرصت های کارآفرینی تدارک یافته است.

مدیر روابط بین الملل سومین کنفرانس کارآفرینی نیز در این نشست از حضور 'پاول رینولدز' پدر علم کارآفرینی در جهان و 'دیوید کربی' پدر علم نوین آموزش کارآفرینی در این کنفرانس خبر داد.

دکتر بابک ضیاء افزود: تاکنون حضور 17 سخنران کلیدی از کشورهای انگلستان، روسیه، کره جنوبی، مالزی، آلمان، سوئد، هلند، دانمارک، عمان و هند در این کنفرانس قطعی شده استوی خاطرنشان کرد: در این کنفرانس سعی کردیم افرادی که هم در زمینه های تئوری و دانشی و هم در حوزه های عملی کارآفرینانه، شاخص هستند استفاده کنیم و تجربیات کشورهایی مانند سنگاپور، مالزی، اندونزی و فیلیپین که قابلیت پیاده سازی در ایران دارند را با حضور متخصصان این کشورها به بحث و تبادل نظر بگذاریم .

دکتر مبارکی دبیر اجرایی جشنواره بین المللی رهبران کارآفرینی مسلمان از برگزاری ا ین جشنواره در کنار کنفرانس بین المللی کارآفرینی خبر داد و افزود: بسیاری از مشکلات در کشورهای جهان به کمک کارآفرینی برطرف می‌شود. بحث اقتصاد مقاومتی در ایران همان کارآفرینی است که برای اینکه این تفکر را در کشور جاری کنیم الگوهای بسیار ارزشمندی در اختیار داریم.

وی ادامه داد: جشنواره بین المللی رهبران کارآفرین مسلمان به کنفرانس بین المللی کارآفرینی اضافه شده است که بتوان فضا و جو کارآفرینی را در کشور ایجاد کنیم.زیرا ایجاد فضای کارآفرینی به ارتقای مهارت در بین جوانان در فضای سخت کسب و کار کمک می‌کند.

دبیر اجرایی جشنواره بین المللی رهبران کارآفرینی مسلمان در ادامه گفت:‌کنفرانس بین المللی کارآفرینی و جشنواره مذکور یک حرکت ملی بوده و با همکاری و مشارکت وزارت علوم، وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، وزارت صنعت و معدن و تجارت، وزارت آموزش و پرورش، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت اقتصاد و دارایی، موسسات یونسکو و آسیسکو و مدرسه کار و تامین اجتماعی برگزار می‌شود .