سومین کنفرانس بین­ المللی کارآفرینی (ICE2016) با تاکید بر بهبود محیط کسب و کار در تاریخ­های 1و2 اسفند 1394 توسط دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و با همکاری  دانشگاه­های معتبر داخلی و بین ­المللی برگزار می­شود. هدف این کنفرانس به اشتراک گذاشتن دانش و تجارب و تبادل ایده­ ها و اندیشه­ های دانشگاهیان، سیاستگذاران و دست­ اندرکاران نهادهای اجرایی می­ ­باشد تا از این طریق، انگیزه بیشتر برای درک بهتر مسائل کارآفرینی و محیط کسب­ وکار فراهم گردد و راهکارهای عملیاتی و اجرایی به منظور حل چالش­ها در سطوح ملی، منطقه­ ای و جهانی استخراج شود. این کنفرانس در قالب سخنرانان کلیدی مشهور بین­ المللی، ارائه مقالات علمی، اجرای کارگاه­های آموزشی تخصصی و برگزاری میزگرد و سخنرانی، برگزار خواهد شد. مقالات برگزیدة همایش در دستور کار نشریه تحقیقات جهانی کارآفرینی (JGER) که توسط انتشارات اسپرینگر منتشر می­شود، قرار خواهد گرفت. فرصت را مغتنم شمرده و از همه دانشمندان، پژوهشگران، کارآفرینان و دانشجویان علاقه­ مند به توسعه کارآفرینی و بهبود محیط کسب و کار دعوت می­ نماید در این کنفرانس مشارکت فعال و موثر داشته باشند.اهداف کنفرانس به شرح ذیل است:

• بحث و بررسی آخرین دستاوردهای علمی در خصوص دانش توسعه کارآفرینی و بهبود محیط کسب­ وکار
  • تبادل نظر در خصوص روش ها وتکنیک های پیشرفته مرتبط با کارآفرینی و محیط کسب وکار
  • استخراج سیاست ها، راهبردها و راهکارهای اجرایی کارآمد و موثر برای توسعه کارآفرینی و بهبود محیط کسب وکار